uFeel.me
Гатанка
Автор: pavli,  19 март 2010 г. в 21:00 ч.
прочити: 2124
Познай сезона

Слънце ухае.
Изтупвам зимни сажди...
Пее душата...

Пъпка копринен
вишнев цвят. Знаеш,
това е тя...
                      (Пролетта...)   

                              © Павлина Петрова 


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me