uFeel.me
Гълъбово щастие
Автор: teti,  3 май 2013 г. в 16:54 ч.
прочити: 224
През прозореца видях
гълъб да лети в човката
             с тревичка.
Семеен дом ще си гради
и тази мъничка душичка.
Но той е по-добре от нас,
              защото,
за да си построи гнездото
не му трябват кредити
               от банки,
а само най-добрите сламки.
После малки бели яйчица
с любов ще му изпълнят
               сърцето
и скоро със своите деца
щастливо ще лети
                в небето. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me