uFeel.me
Гълъбица
Автор: Laska,  12 януари 2012 г. в 12:49 ч.
прочити: 441

чуваш ли

как потрепват
и в тишината кристална
зовящо прозвънват
проблясват
като малки искрици
с бяла ефирност
небето изпълват
танцуват
в мечтателен транс
усмихнати
светли
леки и чисти
върху ни се сипят снежинки
и на дланите ни
като сълзици щастливи
заспиват

а там
в ръцете ми
гълъбица бяла
крила разтваря за полет
към теб


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me