uFeel.me
ГОРДЕЯ СЕ СЪС ТЕБ!
Автор: Kubrat,  13 юли 2011 г. в 18:37 ч.
прочити: 344

Гордея се със теб, момиче,

тъй хубаво и работливо!

Разцъфнало като кокиче,

в професията талантливо!

 

От малка беше си добричка,

вървеше заедно със мама.

Порасна- вече си самичка,

завърши- вече си голяма!

 

В градчето и до днес те хвалят,

учители, приятели, роднини.

Колеги и момчета обикалят,

и виждат твоите очи небесно сини.

 

Бъди щастлива днес, Полина!

На рожденият ти ден- чудесен!

Пожелавам ти почивка във чужбина!

Бори се със живота тъй нелесен!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me