uFeel.me
ГОДИНИ ТРУПАТ СЕ
Автор: dadycool55,  24 април 2013 г. в 06:26 ч.
прочити: 174

Години
трупат се
отгоре ми,
тежат,
гризат ме
мислите-
човешко е,
главата винаги
изправена
държат,
но ме препъват
многото ми грешки.
Аз-вечен пътник,
закръстосвах
този свят,
видях добро
и зло
не ме забрави,
от туй не станах
и с петаче
по-богат,
а нервите...
оказаха се
здрави....

Години
трупат се, тежат...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me