uFeel.me
ГЛУХА КАМБАНА ЗА МЕН
Автор: rosen_rosen,  2 ноември 2011 г. в 18:25 ч.
прочити: 340

Чуваш ли вятъра? Свири над мен.
Вие от къща на къща...
Някога топъл, но често – студен,
спомени някакви връща.

Чуваш ли птиците? Пеят край мен
своите слънчеви песни.
Значи е пролет – светът е зелен,
дните навън са чудесни!

Виждаш ли утрото? Грее и в мен,
в моята топла постеля...
Вече ме няма и бият за мен
глуха камбана – в неделя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me