uFeel.me
ГЕРГЬОВДЕН
Автор: GLOG,  6 май 2013 г. в 13:57 ч.
прочити: 723
и и аз понякога съм Гошо
но кой от нас не е прасе
когато за добро
чрез  лошо
да лочи е готов помия
и ближе
нечии нозе

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me