uFeel.me
Флейта и...
Автор: Laska,  7 април 2011 г. в 09:01 ч.
прочити: 403


През прозореца открехнат
долита топъл глас на флейта
(време беше вятърът за нея да се сети)
и звездите,
ръснали се във небето пролетно,
канят с реверанс на танц дърветата.
А те,
без зимната си тежест,
от щастие се смеят –
пъпките им се разпукват,
клонките обличат в розово и бяло
и аромат на щастие наоколо посипват.

Пролетен валс за вятър,
флейта
и звезди.
... а аз насън танцувам
с теб.
 
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me