uFeel.me
Филмографията на една връзка : )
Автор: mami,  16 ноември 2008 г. в 16:54 ч.
прочити: 743
Всичко започна
с "50 първи срещи",
но ти беше "Смело сърце"
и ми обеща "Пътуване в рая".
Бях за теб "Златното дете"
в нашата "Приказка без край".
Но сега се убеди,
че "Дяволът носи Прада".
С моите "Природни сили"
те измъкнах от онзи "Подземен свят",
но вместо "Завръщане в рая"
попаднахме в "Ад под небето".
Стига си гледал след тия "Ба ровки"!
Заради теб пренебрегнах
"Гордост и предразсъдъци",
защото "Любовта е дрога",
но ти ме изпрати
на "Дъното на морето"
с твоята "Почти любов".
Сега вървя
по "Тънката граница
между любовта и омразата".
"Не се предавай"! - шепне сърцето ми.
В това "Време разделно"
все пак "Всичко е любов"...

"P.S. Обичам те"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me