uFeel.me
Феникс
Автор: Dili_Di,  22 юли 2011 г. в 11:31 ч.
прочити: 201
И като феникс все ще се прераждам
след болките на всичките си дни.
Ще се науча как да устоявам
и как нещастието да ме закали.

Подобно феникса аз ще изгарям
в собствените радост и тъга,
а след това пречистена ще се иизправям
и все по-чиста ще вървя.

След огъня душата от мозайка,
скала ще става и ще устои
на идващите бури и проклятия...
Скалата няма нищо да сломи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me