uFeel.me
ФРАГМЕНТИ 34
Автор: hadjito,  4 февруари 2013 г. в 08:58 ч.
прочити: 201
***
Усмивката съвсем не акостира вече
върху удобната площадка на лицето ми.

***
Животът ми е буренясал селски двор.
И от плета изгнил с насмешка ме поглежда
разплутата голяма тиква на късмета.

***
За любовта тъй дълго писах аз,
омразата съвсем да ме намрази.

***
През укъсялата протрита дреха на живота
пронизва вятърът
на нерешени през годините проблеми.

***
Подут и изтърбушен от гладните оси
на нечия неутолима алчност
денят отчаяно ме гледа във очите.

***
Парите казват, че не миришат…
А откъде около тях смърди навред тогава?

***
В бързината
бързането ми се счупи.

***
Без слънцето на успеха
плодовете на живота остават тръпчиви.

***
На Зарезан,
като лоза,
късметът ме заряза.

***
А от разсъхналата бъчва на живота ми
изтече виното на светлите надежди.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me