uFeel.me
ФОРУМНИ ВДЪХНОВЕНИЯ
Автор: Slava56,  24 август 2008 г. в 13:55 ч.
прочити: 423
Стихове в отговор на... други стихове\"Laughing\"
Ресници трепкащи раздвижват въздуха...
Лилаво - сини небеса се смеят...
Да... радост да даряват те умеят
за час ... а после... спират да се смеят,
че следващият странник, спрял до тях,
едва ли ще е тъй любезен, мил...
Нали... за любовта... си е платил...
защо ли... трябва... с нея... да е... мил...
............................

И твоят кораб ще пристигне
с някой прилив неочакван,
и ще си пътник ти за някъде,
и Слънцето ще ти е спътник.
И няма да е чуждо слънце,
а за тебе то ще свети.
И не ще си планета без полюси,
а звездна галактика блеснала!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me