uFeel.me
Ежедневие
Автор: jojuniar,  16 декември 2011 г. в 19:34 ч.
прочити: 399
Няма ги безгрешните -
това го знаят всички и сами,
но малко виждат грешките,
които са направили със свои сили.

Използва силата дори
да може другите да убеди
с противното си мнение
без едно съмнение.

Един се мисли за красив
във днешната ни ситуация,
а друг се убеждава, че е справедлив
такава си е нашата нация.

Съгласи се и с това,
че туй е нашата съдба
да бъдеш ти добър
ще виждаш, че денят е ведър.

Ежедневно го прави
като една забава
всичко може да се нрави
щом се стига до забрава.

Ако в теб живее злобата
и на нея се осланяш,
няма ти да си сред хората,
защото сам ще се проваляш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me