uFeel.me
Ей...
Автор: solar,  3 юли 2011 г. в 00:00 ч.
прочити: 213
цветен е денят с този
пикник
с вкус на гора -уютно
гостоприемно място
с планинска вода -
бълбука от докосване
бистра и 
деспотична
виж облото камъче
цветно е
като деня
като зелена маслина
в салата -
патология -защо се бавиш
лято
красива илюзия
за топла любов
и аз съм красива
ще ти се отдам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me