uFeel.me
Ей така...
Автор: DominuS,  16 юни 2011 г. в 09:18 ч.
прочити: 563
Той е бира в онзи край на бара.
Тя пък е мартини със черешка.
Малко след това под светофара
двамата се срещат по погрешка.

Тя върви със котешка походка,
а пък той се е подпрял на стълба.
Светлината е вечерно кротка
и небрежно локвите изпълва.

Той си хвърля фаса до стената,
тя повдига мигли, после вежда.
Две очи се срещат в тишината
и нещата просто се подреждат.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me