uFeel.me
Eва
Автор: Maria_Vergova,  4 януари 2010 г. в 18:26 ч.
прочити: 256

Всеки ден аз те виждам край мене

във безбройни очи и лица.

Разнолика си, но си винаги Ева.

Милиони съдби, а душата - една.

Цял живот търсиш късче от рая.

Колко често го имаш,

а си тръгваш сама!

С пълни шепи своите чувства раздаваш,

вечно чакайки някой Адам.

Често нощем ти тихичко плачеш,

после денем си твърда скала.

Днес боли те, утре - сама нараняваш,

не признавайки Бог или грях.

Непостоянна, и силна, и слаба,

нежна, страстна, жестока, добра.

Ти си блудницата и светицата в храма.

Ти си просто Жена!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me