uFeel.me
Еуфорично
Автор: tanq_mezeva,  13 юли 2011 г. в 15:48 ч.
прочити: 427
Здравей ми прошепна и слънцето грейна.
Усмивка денят ми заля.
Пробуди се славеят и чудодейна,
песен щастливо запя.

Отворих прозореца, викнах в кресчендо,
красив е животът отвън.
Изхвърлила болката, цялата в черно,
допуснах златистия  лъч.

И той заблестя във очите игриво,
написа с перото  си \" зов\".
Намигна щастливо, почти закачливо,
и хукна към нова любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me