uFeel.me
Ескиз
Автор: Laska,  21 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 473
очи

оглеждам се в тях
облива ме топлина
изпиваш с поглед


ръце

протягаш към мен
трепетно докосване
нежна прегръдка


устни

плаха целувка
ненаситно търсещи
пият с наслада


тела

танцуват плавно
страстно се вият пламтят
изгряват звезди

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me