uFeel.me
Eсенно
Автор: aura,  9 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 505
Когато тъжни птиците отлитат
и стене в тъпа болка есента,
самотни клони голи пръсти сплитат
и търсят отлетяла топлина.

Листата падат в унес на земята,
въздъхват за последно и притихват,
а вятърът самотно ги оплаква,
когато тъжни птиците отлитат.

Пропуква се стихът от тишина ,
а въздухът със спомени пропит е…
Остават само тръпнещи пера,
когато тъжни птиците отлитат

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me