uFeel.me
Есенно
Автор: saveladi,  15 септември 2008 г. в 17:47 ч.
прочити: 356

Затвори се прозорецът на лятото.

И вятърът помете от перваза

зрънцата спомени - горещи и сияйни.

Ах, тази лятна мимолетност на страстта!

Събрана в тихата мембрана на седефа,

прозвънва радостта от споделеност.

В спиралата на охлюва се отразява

онази вечна истина на времето -

което е било, не се завръща,

но краят е обърнато начало.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me