uFeel.me
Есенно
Автор: sycomore,  4 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 345
Есенно-тъжна е моята улица.
Есенно-тъжна е моята песен.


Есенно, до безсъзнание,
есенно, в тъжни мисли унесен.

Моята есен- вечната тема.
Всичко е казано и споделено.
Остава обаче болно съмнение,
била ли си всъщност
някога с мене?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me