uFeel.me
Есенно
Автор: argonyk,  7 юли 2011 г. в 19:52 ч.
прочити: 185
Капят мислите ми върху листа бял.
Слана в короната - глава белее.
Отдавна за компот не ставам - плод презрял,
а още като цвят ми се живее.

Че още мога с пролетен копнеж
девойка къдрокоса за желая,
като в годините на луд цъфтеж
със вишнева любов да прилаская.

Но с цвят на есенни листа очите
изгубиха предишната си нежност.
Отлитат на ята от мен мечтите
във синьото на облачна безбрежност...

Под клоните на дните си старея -
окапал плод,отдавна сам презрял.
Макар,че още като цвят копнея,
очаквам на снега покрова бял...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me