uFeel.me
Есенна
Автор: krassy,  23 октомври 2010 г. в 01:28 ч.
прочити: 295
... и може би
ще ти се сбъдна
като есен,
разрошена
от цветни листопади,
в косите на която
са скрили своите песни
птици, отлетели
към едно далечно лято.
И навярно
ще ти нося тишина,
усмивка
от изминали недели,
ще разхвърля
малко самота
и два-три облака
вместо дантели.
Ще ти напомням
мъничко за пролет
с танца на дъжда по булеварда,
с разноцветните чадъри,
които минувачи бързо ще разтварят.
Но цялата
ще си остана есен,
тръпчива като сълза,
по устните ми
ще усетиш само
това, което премълчах.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me