uFeel.me
Есенна приказка
Автор: hidalgo,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 544
Тъжни лилии поклаща,
нежният подводен бриз.
Може би, милувка праща
тихо падащият лист...

Странна есенна омая
във душата ми струи,
сякаш тихичко ридая
с падащите и сълзи.

Сякаш дяволско имане,
закопано в тайна нощ,
в този миг е оживяло
с приказния си разкош:

в пръски от елмази живи,
в капчици от кехлибар,
в златопадите игриви
и в мъгли - златист янтар.

Искрите от турмалини,
тюркоази и рубин
прелетяват, като ято
до приземния килим,

за да чакат своята фея,
в полунощ да прелети
и да литнат пак със нея,
в приказните си земи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me