uFeel.me
Есенен романс
Автор: Tonica15,  9 ноември 2009 г. в 21:46 ч.
прочити: 635

Дуетен стих - Stiv & Tonica15


Весело пристигна есента
сред цветя и паднали листа
и прозвуча весело песента
в тази шарена гора.

Птички пеят,
и деца нейде се смеят.
Есен е. Есен е.
Пристъпват плахо тополите,
носещи любовни песни.

И в плахия вървеж на тези дървеса,
ние се заслушваме - в песните любовни.
Политаме по сияйните небеса,
от тъгата така- свободни !

Срамежливо погледи си пращаме,
мечтите ни - пак летят с нас.
Любовта и есента, пак играят с жълтите листа.
Небесно! Просто тъй чудесно.

В тази чудесия,
сме само ти и аз.
И в този лунно-сребърен час,
пак, покорени от есенната любовна.
Магия!

Но вече иде време, да кацнем.
Нежно с любовта ни, да се прегърнем.
Дори и в този лунен час,
влюбено да погледнем есенните тополи.
Нашите спътници в тази есенна магия!


---

Ноември 2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me