uFeel.me
Есен
Автор: beibi,  3 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 628
Гората празнува
последния бал,
листата танцуват
в шеметен валс.

Есен жълто коса,
задъхана и боса,
тежко пристъпва
омайва гората.

Тихо се ронят,
пожълтели листя,
птичка самотна
разперва крила.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me