uFeel.me
Eсен заесенила
Автор: nella_gold,  6 септември 2012 г. в 08:25 ч.
прочити: 214

Там, над хълма белее –

слънце свива  криле.

Есен заесенила е,

вятър листи пилее, във песен.

 

Там, на хълма, над гнилото,

птица сякаш проплаква.

Есен заесенила е,

вятър-работа  - циганско лято.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me