uFeel.me
Еndeavor
Автор: truth_beneath_the_rose,  3 април 2011 г. в 16:10 ч.
прочити: 221

Онази тъга,


която никога не ще усетим както преди.


Може да сме други,


изгубени.


Вярващи в случайности.


И когато се открием,


ще свържем миналото си.


Ако не се освободя от злините си,


няма да съм аз.


Превръщам се в ужасното


 повторение на себе си.


Можеш ли да ме върнеш


с мислите си


преди да загубя себе си.


Можеш ли да ме събудиш от съня,


в който аз не спя ...


Може би моят живот е е наказание


или за друг благословия.


Когато се освободя от това,


аз ще се завърна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me