uFeel.me
Емпатия
Автор: Lilac,  24 март 2009 г. в 19:44 ч.
прочити: 239

Емпатия

На Ети
защото от всички хора на света ти първа повярва на моята поезия


Във чужди болки аз се раждам и умирам.
Със чуждо щастие живея и обичам.
Живея ли? Докосвам ли с ръка всемира
или го гледам в огледало. Отдалече?

И може би е време да престана
чрез други хора да живея и умирам.
Боли, кърви във мен дълбока рана
и все така далече е всемира.

Аз само тъй живея - чрез емпатия.
Опитвам да съм друга. И не мога.
И в мен гори... гори като разпятие...
и чувствам всичко като буен огън.

21:38
13.март.09г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me