uFeel.me
Емоционално
Автор: kleo,  21 септември 2008 г. в 17:05 ч.
прочити: 379
За любов да пиша не искам,
може би защото започнах да я
отричам!
И виждам в очите безделни, че от
чувствата сме прекалено пленени.

Безчувствена да стана ми се иска,
защото въпреки това аз чувствата
потискам.
Да крещя също ми се иска, да бъда
малко егоистка,
Но да бъдем по-разумни от нас се
изисква!

Контрол!!! Контрол над всичко и
всеки...
Над емоцията безпощадна, която
така ни обърква и ни прави уязвими.
Искаме ред, всичко по план да
върви;
Но как, кажи ми ти?!
Обсебен от чувствата безкрайни,
пътя си пак забрави...

Чувствителност нежелана отиди си,
от теб ми остана само една голяма
рана...

Но да пиша за Чувства имам нужда,
защото ще им стана прекалено
чужда...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me