uFeel.me
Ембрион от спомени
Автор: mihri61,  23 март 2011 г. в 08:51 ч.
прочити: 235

Когато събличаш пред друг

панталона си кожен,

не забравяй, че под него

все още има спомен за мен.

Не по кожата,

а в мозъчните ти гънки

на кравай съм се свил и кротувам си тихо,

не съм ти проблем, нито спънка.

Мъничък ембрион,

който израждаш всеки ден,

не с кървящи ръце,

а с кървави мисли,

пролазили през синьото стъкълце на очите ми.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me