uFeel.me
Емануела
Автор: Atanasiq,  8 март 2009 г. в 19:26 ч.
прочити: 494

                        На Емануела

 

Когато видя усмихнато цвете,

се сещам за тебе, Прекрасна.

И искам като теб в Любовта да порасна,

да цъфтим на една и съща поляна и двете.

 

Ти ме наричаш „ принцесо”

както баща ми и един мой любим ме наричаха,

ти пък на кралица приличаш,

все ми се искаше да ти посветя песен.

 

Бъди ми обичана, бъди ми щастлива,

гордей се със син и любим, с верни приятели,

Бог ще ти дава здраве и ще те пази, та нали

любовта към Него и хората като поток си изливаш.

 

Не случайно така се наричаш - Емануела,

приятелко вярна, така ще те помня - чиста като дете,

с две ръце, протегнати помощ да отдаде,

да, продължавай така, добър път си поела.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me