uFeel.me
Елоиз
Автор: dressy,  12 юли 2008 г. в 09:52 ч.
прочити: 600

десет секунди

преди да съмне

разчети ми надписите

дето все не виждам ясно

още една стъпка направи

към Окото

сгъни листовете на четири

така че да съвпаднат всички фрагменти

няма ме

понякога се повтарям до втръсване

десет секунди

преди да съмне

чуй сърцето ми да не прескача

закачи ме за правилния ритъм

намери точното ми местоположение

в центъра -мече бубулече-

наречи ме Елоиз

или някакво любимо име ми дай

и десет секунди

да се върна от другия свят

преди да съмне

бялото не винаги е бяло

в онази част на слънцето съм

без избор

доведи ме

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me