uFeel.me
Електричната нощ
Автор: zi_Spider,  16 февруари 2010 г. в 22:51 ч.
прочити: 328
Ще стоим ли във края на всичко -
безсърдечни машини сглобени
в отломките наши безлични,
от нявга обезобразени.

Едната нощ ни призовава
да откликнем и ни обещава
отново да помним и чувстваме,
(да спомним кои бяхме преди).

Как обичахме наш’те семейства
и словата презряхме последни.
А после? Престана да действа
сърцето и живота посегна

със нож в наш’те рани и бликна
кръв, но кой ли откликна
на зова? Погреба ни млади!
Живота ни отрови, живота ни остави …

Превърна ни в това, Съдба цинична …
Душите ни не струват. Огрубени
ще откликнем на нощта ти електрична
(безсърдечните машини озлобени).


2010-02-16

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me