uFeel.me
Ела
Автор: kalliq,  18 декември 2009 г. в 11:39 ч.
прочити: 289
Протегни ръка и докосни ме,
и сгрей сърцето ми сега,
и нежно бързо целуни ме
да отмине моята тъга.



Но не помръдваш ти
а дъждът вали, и моите очи
безмълвно молят те сега
ела и протегни ръка.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me