uFeel.me
Едва...
Автор: Laska,  20 януари 2009 г. в 15:39 ч.
прочити: 418


Без брой са...
Сипят се
галещо ефирни
и с парване докосват
премръзналото ти лице.
Затвори очи,
шепота им чуй...
Не са снежинки срамежливи,
нито слънчеви лъчи,
а моите
едва целувки,
изписващи лика ти...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me