uFeel.me
Едва бледнеещи платна
Автор: tinarosivoice,  12 април 2013 г. в 17:01 ч.
прочити: 242

Когато предутринна свежест
спусна в стаята своите длани,
вън – чакащият ден, с нетърпение
да си иде уморена нощта ни,
едва бледнеещи платна събира в небето... 
Вече залязват звезди...Само докосване–
един на друг да си върнем жест
на толкова кадифено–брилянтна нощ...
Но ние не знаехме, че е дошло
вече време за раздяла и отдалечаване,
че груба кора ще покрие нежност,
и че водещо ще бъде разстояние...

Вън – чакащият ден нетърпелив,
да приспи уморена нощта ни,
едва бледнеещи платна събира небето...                 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me