uFeel.me
Едно сърце, открило своя пристан...
Автор: womanly,  8 май 2010 г. в 11:55 ч.
прочити: 348
Тишината тъжни спомени навява.
Вятър бурен, мислите отвява.
Птици прелитат над гори и поляни.
Преливат реки от чувства - разпиляни. 

Капки дъжд се сливат със сълзите.
Синхронно и ярко - трептят звездите.
Ухание на цветя навред се разнася.
Песен на славей - полята оглася...

Животът показва цялата си прелест.
Сноп лъчи създават усещане за свежест.
Времето бързо тече като ручей бистър.
Едно сърце е щастливо – открило своя пристан.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me