uFeel.me
Едно нощно настроение
Автор: Anita765,  6 октомври 2009 г. в 11:50 ч.
прочити: 530
Вечер, когато нощта се прегърби
и небето увисне на жиците,
два облака мълчаливо си тръгват,
изваляли се вече в капчуците.

Тогава луната затваря очите си
с натежали мигли от плахи сълзи.
Чистият дъжд остава измислица.
по стъклата рисувал свойте следи.

Как ли тогава чувстват се птиците,
сгушени в уморените си крила,
с мисли разбъркани и неполитнали
там, където има бистра вода.

Вечер, когато блещукат неоните
и паважът говори с късните хора,
някъде там, в сърцето пробойните
се разтварят от дневна умора.

Тогава вибрира сама тишината
и изпраща звука си по вятъра.
Всяка улица има стоп за нататък.
Есен е само. Далече от лятото.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me