uFeel.me
Едно момиче
Автор: lydotokote,  6 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 691
Буен нрав и нервност плаха,
жена на вид, но дете невръстно,
седи на вън, прегръща мрака,
от болка стене, ругае мръсно.

Едно момиче с неразбрани думи
сега седи само и чака
трошица нежност да получи,
глътка обич за това, че дълго плака.

Не иска много, а само малко
любов и нежност да получи.
Не ще да бъде вече жалко
в очите си, но така се случи.

Момиче красиво с буен нрав,
момиче добро попаднало във подъл град,
извършило случайно непростимия грях -
едно момче обикнало, но от друг свят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me