uFeel.me
Едно момче
Автор: sikra,  17 януари 2012 г. в 10:08 ч.
прочити: 374
Едно момче отлитна като гълъб
далече, щастието си да търси,
но тайничко ще се прибира вечер
в дома си роден, носещ го в съня си.

Едно момче, прегърнало мечтата,
докосна с полет ветровете,
усмивка подари на синевата
и бъдещето си понесе на крилете.

Едно момче политна с ново ято
от бели гълъби, рисуващи дъгата.
Едно перце остана във гнездото,
да топли с обич самотата.

Силвия Гуцева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me