uFeel.me
Една звезда
Автор: ulita,  8 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 409
Една звезда потайно ми намига,
играе тя с моите очи,
зад някой облак ту се скрива,
ту лъч изпраща със мечти.


И сякаш ми подиграва,
че тя е там,а аз съм тук
и няма начин да докосна
дори парче от облачен памук.


Но в миг ми светлина изпраща,
която вплитам в своите коси
и цялата в сияние небесно
потъвам в облачните дълбини.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me