uFeel.me
Една усмивка
Автор: lady_1,  2 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 437
На този свят
има много хубави неща,
без които хората не могат.
Дори една усмивка
придружена с хубави думи
в началото на деня ни,
ще подобри настроението ни
изцяло.
Понякога малките неща,
като жестове и думи
са по значими
и от най-скъпия подарък.
Всеки човек обич да бъде ласкан,
въпреки ,че не го показва,
както обича да бъде харесван,
и да има някой който
да го обича.
Затова трябва да се вглеждаме
в малките неща,
за да бъдат хората
около нас щастливи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me