uFeel.me
Една съдба в праха
Автор: zigitop,  14 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 258

една съдба притисната от знака

на забравата

заспива

зад решетките на лудостта

не помни свойто минало

не вижда свойто бъдеще

живее в настоящето

което пък не и е ясно

една съдба

която е човешка то се вижда

забрави

не

изгуби своята праволинейност

проклинайки нагоре

помилвайки надолу

забравяйки за себе си

в своята метаморфоза

една съдба

тя мойта е защо да крия

изгуби се

сред върволица от добри приятели

доби тоналност

създаде своя кауза

овъргаля се праха

за благото на обществото

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me