uFeel.me
Една прекрасна нощ
Автор: ulita,  16 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 693
Една прекрасна нощ зове те
със свойта тишина,
и може би ще срещнеш в нея
момичето на своята мечта.


В звездното небе ще видиш
красивите очи,
и в шепота на вятър нежен
гласът и ще звучи.


А може би лъжа ще се окаже,
измислица,вълшебен сън,
но знай момичето го има
и то те чака.......вън.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me