uFeel.me
Една година в полет!
Автор: linapaint,  13 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 460
Една година веч измина,
Ти, помниш ли още... този ден?
Отворих страницата на живота
- страница за една жена!
Хартията не ми достигна,
а молива захвърлих ей така!
Прекъсна въздухът за мене,
не виждах пътя в нощта...
Затъвах водена от любов не земна,
а на вън дъждът въли, вали, не спира
- и мокри моята мечта!
Не мога като волна птица да летя на свобода!
Останах на земята земна - да тъна по една мечта!
Очи в очи да видя!
- Любов, но не с много имена!
Една година мина,
а аз изтривам - тази страница една!
Не искам острови безлюдни,
а пристанище на моята душа...
Ще бъде лесно - страницата да изтрия!
Ето тук , натискам и...
Една година в миналото... ще умре,
но в сърцето как да угася - пламъка на любовта!
.........................................................................................................................................
12/03/2008/Lina
.......................................................................................................................
Кое ме вдъхнови?
..........................................................................................................................
Една година... в полет!
...........................................................................................................................

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me