uFeel.me
Eдинствената майчина любов
Автор: kras,  10 януари 2009 г. в 18:45 ч.
прочити: 287

Не... няма такава любов!

Не... няма и няма да има!..

сред грешният свят тъй суров,
да пази пак своето име.

Не... Няма такава любов,
единствена чиста и вярна,
останала свята до гроб,
дори след смъртта безпощадна.

Не.;. Няма такава любов!
А другата само мечта е,
в лъжовният кратък живот,
единствено майката знае...

Единствена тази любов,
в сърцето и майчино грее,
за всеки е тя благослов...
А другата?... Тя не живее...


Не... Няма такава любов!
не... няма и няма да има!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me