uFeel.me
Единствен
Автор: lady_1,  2 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 381
ЕДИНСТВЕН

Има едно много готино момче ,
което аз харесах на мига!!!
Той учи в моето училище,
и май си пада малко play boy,
но това е без значение,
защото е единственото момче,
което аз харесвам в момента .
С хубава руса коса е
и със светло сини очи .
Той е единствен за мене,
и бих искала и той да мисли
за мене така.
Зная, че не съм му безразлична,
но не зная дали
чувствата са му само приятелски
или ме харесва , но не си го признава.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me