uFeel.me
Един шеговит коментар
Автор: Slava56,  20 април 2009 г. в 17:11 ч.
прочити: 379
Импресията е красива.
Компресията си я бива-
цели 18 стиха
в едно изречение-
за това се иска, братко,
страшно вдъхновение!
За радост,
от финала се разбира,
че ТЯ(която и да е)
дори с отсъствието си
не може вече
да те депресира!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me