uFeel.me
"Един керван сред звездите\" (The Last Wish&Womanly)
Автор: womanly,  1 юни 2010 г. в 09:21 ч.
прочити: 331
The Last Wish&Womanly

Керван под звездите следва
своят път, изтъкан от най-истински мечти...

Чувствайки се във свои води,
вървейки, наслаждава се на необятните красоти...

Сред пясъците душата намира своят покой,
далеч от шума и крясъка на дневния зной...

Изпълнена с безброй красиви мечти,
засиява божествено, огряна от слънчевите лъчи...

Звездица самотна в кристалче от пясък изгрява,
преплитат усмивки в една и като нощни брилянти две засияват...

Нахлуват усещания блажени, носещи радост,
душата съживява се, обзета от жизнерадост...

Аромат на канела от пясъчни дюни се ражда,
снопче от палми в оазис живота отново съгражда...

Под вълшебството на тази чудотворна магия,
една страстна любов пламва, като бушуваща стихия...

Между Пустинята и Луната -
между нощта и тишината...

Между Въздуха и Водата -
между мрака и светлината...

Носен от магията кервана към небето поема,
и своето място сред звездите заема...

Пленен от вълшебната им прелест,
започва танц да танцува, изпълнен с любов и нежност...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me